1. Hem
  2. Publikt moln
  3. FAQ
  4. Vilka olika lagringstyper erbjuder ni?

Vilka olika lagringstyper erbjuder ni?

I vårt publika moln erbjuder vi två typer av lagrinslösningar – blocklagring och objektlagring. Den traditionella blocklagringen (som man monterar/ansluter till en virtuell server) kan man i dagsläget välja mellan SSD och HDD på dina volymer. Välj SSD då prestanda är viktigt, och HDD när du vill ha mest diskutrymme till lägst kostnad.

När det gäller objektlagringen så finns det fler olika modeller för olika behov. Se artikeln Binero Objektlagring för mer information.

Senast uppdaterad 2020-11-12