1. Hem
  2. Publikt moln
  3. Tips & Trix
  4. Skapa en API-Användare

Skapa en API-Användare

En API-Användare används tex. när man sätter upp resurser via externa program eller tjänster som terraform.

För att skapa en användare så behöver man logga in på cloudportalen, det gör man via sin kundportal på https://portal.binero.com genom att trycka på den gröna knappen på startsidan där det står ”Logga in i cloudportalen”.

Därefter går man till Cloud -> API-Användare och klickar på + knappen nere till höger och fyller i uppgifterna i rutan som öppnas.

När användaren är skapad så kan vi använda den för att logga in på binero cloud med tex. Openstacks CLI eller för att logga in på horizon (https://control.binero.cloud)

Senast uppdaterad 2021-04-08