1. Hem
  2. Publikt moln
  3. Guider
  4. Hur utökar jag prestandan på min server/instans?

Hur utökar jag prestandan på min server/instans?

Att byta storlek på din instans kan vara behövligt för att öka prestanda. Det tar bara någon minut (instansen startas dock om under bytet).

Via cloudportalen:

1. Logga in till din cloud-portal
  2. Klicka på ”Instanser” och den instansen du vill byta storlek på.
  3. Öppna instansmenyn (de tre prickarna uppe till höger) och sedan ”Resize”.
  4. Välj den nya storleken du vill använda och klicka på ”Ändra storlek på instans”
  5. Vänta på att resizen utförs. När den är klar får din instans statusen ”Verify resize” och du behöver då kolla så allt är okej (via t.ex. konsollen/SSH och se så allt finns där och servern bootat korrekt).
  6. Klicka sedan på instansmenyn igen, och välj ”Bekräfta resize”

Du är nu klar och har utökat din prestanda!

Senast uppdaterad 2020-03-20